Alcatel tablet aanbieding

Sta je op het punt om een nieuwe tablet aan te schaffen, bekijk dan eens de Alcatel collectie. Wij hebben de meest voordelige Alcatel toestellen voor je op een rijtje gezet. Alle Alcatel tablet aanbiedingen van de bekende Nederlandse webshops bij elkaar.

Dit zijn de Alcatel tablet aanbiedingen van dit moment​

Alcatel tablet

Wie op zoek is naar een nieuwe tablet wordt vaak geconfronteerd met een breed assortiment aan tablets van de meest uiteenlopende merken. Prijzen voor een nieuwe tablets variëren daarbij enorm! Een eenvoudige tablet koopt u al voor een paar tientjes, terwijl voor een tablet met een keur aan functionaliteit en specificaties al snel honderden euro’s moet worden betaald. Alcatel tablets kenmerken zich doordat er ongeacht het formaat van de tablet en de bijbehorende specificaties en mogelijkheden, altijd een aantrekkelijk prijskaartje aan hangt.

Alcatel is een voormalig Frans merk dat in 2004 fuseerde met Lucent. De fusie werd geen succes, mede door slechte communicatie tussen de twee verschillende takken van het bedrijf. In 2016 werd Alcatel-Lucent overgenomen door Nokia . Het bedrijf kreeg een nieuw logo en besloot vanaf dat moment uitsluitend de naam Alcatel te gebruiken. Naast tablets produceert het bedrijf verschillende andere telecommunicatiemiddelen, zoals smartphones en huistelefoons.

Alcatel tablet 7 inch

Een voordelige tablet, geschikt voor kleine dagelijkse taken, zoals het bekijken van video’s het opslaan van foto’s en contact onderhouden met familie en vrienden via social media. De Alcatel 7 inch tablet is een uitstekend toestel voor mensen die dagelijks een tablet gebruiken, maar hierbij geen zware taken hoeven uit te voeren. Het toestel is voorzien van een krachtige 2580 mAh batterij, waardoor er dus relatief lang gebruik van de tablet kan worden gemaakt, zonder dat deze hoeft te worden opgeladen. Het toestel is een absolute aanrader voor mensen die veel reizen. Het apparaat is waterdicht en stofbestendig, heeft een design van slechts 9,2 millimeter en heeft een uitbreidbare geheugen.

Alcatel 10 inch

Ben je op zoek naar een krachtige tablet, waarbij een groot scherm, krachtige processor en ruim voldoende geheugen dat desgewenst uitgebreid kan worden, dan is de Alcatel 10 inch tablet absoluut een toestel om te overwegen. Standaard beschikt deze tablet over een 16GB geheugen en is het apparaat voorzien van de nieuwste Android 8.1 OreoGo besturingssysteem. Films kijken en zwaardere taken uitvoeren is met dit toestel geen enkel probleem. De Alcatel 10 inch tablet is verder uitgerust met een kids-mode, waarmee ouders geheel zelf kunnen bepalen welke functies wel en niet door hun kinderen mogen worden gebruikt. In combinatie met het lichte gewicht van de tablet is het mede daardoor een ideale gezinstablet die overal mee op vakantie kan.