Gratis tablet

Het is komt vaak voor dat bijvoorbeeld dagbladen of energieleveranciers hun nieuwe klanten een gratis presentje geven wanneer zij een jaarabonnement afsluiten. In een wereld waarin alles digitaal lijkt te gaan en ook dagbladen steeds meer inzetten op online abonnementen, is het dus niet vreemd dat dergelijke nieuwswebsites hun nieuwe abonnees een gratis tablet aanbieden wanneer zij besluiten tot het aanschaffen van een jaarabonnement. Wij hebben deze deals met gratis tablet voor je op een rijtje gezet.

Gratis tablet met abonnement

Een gratis tablet met abonnement, wie wil dat nou niet?! Steeds meer mensen overwegen om voor het uitvoeren van kleine taken waarvoor ze doorgaans een laptop gebruiken, een nieuwe tablet aan te schaffen. Dat is ook niet verwonderlijk, want een tablet is in vergelijking met een laptop vele malen handiger om onderweg te gebruiken. Tablets doen tegenwoordig maar weinig onder in vergelijking met het gebruik van de meer gangbare laptop. Tablets wegen lichter, zijn soms stukken sneller en hebben natuurlijk het grote voordeel dat je ze overal waar je maar wilt, snel even tevoorschijn kunt halen om snel wat kleine of grotere digitale taken uit te voeren. Daarnaast zijn tablets niet voorzien van zo’n onhandig toetsenbord, waardoor het een stuk makkelijker is.

De aanschaf van een nieuwe tablet die ongeveer hetzelfde werk kan doen als je laptop, kan echter nog een behoorlijk hap uit de buidel zijn. Een goede tablet die op een vergelijkbare manier werkt als een laptop kost immers al snel rond de €400,- en dat is best een pittige uitgave. Daarbij geldt natuurlijk ook dat de te te sneller je tablet en des te meer ruimte je op je tablets harddisk wilt, des te hoger de prijs zal uitvallen. Wie slim is, pakt het kopen van een nieuwe tablet daarom iets anders aan dan het gros van de mensen en gaat gewoon op zoek naar manieren om een gratis tablet in zijn of haar bezit te krijgen.

De kosten van een tablet variëren ergens tussen de €90,- en €800,-. Een simpele tablet waar je eigenlijk alleen wat lichte taken op kunt doen, zoals het bekijken van video’s of het opslaan van je meest favoriete foto’s, kost rond de €90,- en voor een veel krachtigere tablet, waar je eigenlijk alles mee kunt en die vergelijkbaar is met een goede laptop, betaal je al snel tussen de €400,- en €800,- al naar gelang je persoonlijke wensen. Een gratis tablet klinkt dan wellicht ongelooflijk, maar is zeker mogelijk. Een gratis tablet in combinatie met een abonnement komt regelmatig voor bij verschillende diensten en producten. Een voorbeeld daarvan is een energieleverancier.

Wie op zoek is naar een gratis tablet doet er dus verstandig aan om eens op deze website te kijken naar de actuele deals. Je hebt dan de mogelijkheid om als het ware twee vliegen in een klap te slaan: een abonnement op een product dat helemaal bij je past en daarbij gewoon een gloednieuwe gratis tablet. Het leuke daarvan is dat die tablet slechts eenmalig gekoppeld is aan je abonnement. Heb je na een jaar geen behoefte meer aan het abonnement, dan mag je de tablet natuurlijk gewoon houden, zonder daar extra voor bij te hoeven betalen.

Energie met tablet

Wie op zoek is naar een gratis tablet doet er dus verstandig aan om eens op deze website te kijken naar de actuele deals. Je hebt dan de mogelijkheid om als het ware twee vliegen in een klap te slaan. Bijvoorbeeld een energiecontract met tablet. Het leuke daarvan is dat die tablet slechts eenmalig gekoppeld is aan je abonnement. Heb je na een jaar geen behoefte meer aan het abonnement, dan mag je de tablet natuurlijk gewoon houden, zonder daar extra voor bij te hoeven betalen. Energie met tablet is één van de vaakst voorkomende opties om een gratis tablet te krijgen.