Huion Kamvas tekentablet aanbieding

Een nieuwe Huion Kamvas tekentablet kopen? Huion tablets zijn de betaalbare tekentablets op de markt. In onderstaand overzicht hebben we alle aanbiedingen voor u op een rijtje gezet. Wij verzamelen deze van de bekende webshops.

Dit zijn de actuele Huion Kamvas tekentablet aanbiedingen

Huion Kamvas tablet

Bent u op zoek naar een degelijke en professionele tekentablet waarbij u vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden hebt uw creativiteit te digitaliseren, dan is de Huion Kamvas een uitstekende keuze. Dit paradeplaatje uit de Huion collectie biedt gebruikers alle ruimte voor het inrichten van het werkveld, het instellen van sneltoetsen en is natuurlijk uitgerust met een supergevoelige stylus die zichzelf oplaadt terwijl u werkt. De Huion Kamvas is een multifunctionele tekentablet die zowel geschikt is voor gebruik door beginners als op professioneel niveau. 

Een van de meest opvallende kenmerken van de Huion Kamvas tekentablet is zonder enige twijfel het 21.5 inch full HD tekenscherm met een resolutie van 1920 x 1080. Het beeldscherm is parallax geminimaliseerd door een volledig gelamineerd scherm. Verder heeft de Huion Kamvas maar liefst 20 instelbare sneltoetsen die u geheel naar eigen wens kunt associëren met door u veel gebruikte tekenvoorkeuren. Uiteraard beschikt ook de Huion Kamvas over de gebruikelijk 8192 pendrukniveau’s en wordt de pen automatisch opgeladen, zodat deze het scherm aanraakt. Het toestel kan gebruikt worden in combinatie met de meest gangbare softwarepakketten, waaronder Microsoft, Photoshop en Adobe en werkt feilloos samen met Windows en Mac.

Huion Kamvas kopen

Professionele gebruikers van de Huion Kamvas geven vooral hoge cijfers aan het gebruik van deze Huion tekentablet in combinatie met verschillende foto- en videobewerkingsprogramma’s. Snel kunnen schakelen en een zeer gevoelige penpunt zijn punten waarop deze tekentablet duidelijk in uitblinkt. De tekentablet heeft een ingebouwd scherm, waarmee je dus direct ziet wat je aan het doen bent bent. Dat maakt het werken op de Huion tekentablet zo prettig: snel, soepel en direct resultaat. Door het forse formaat is de Huion tekentablet minder geschikt voor onderweg en dus echt gericht op mensen die vanaf een vaste werkplek moeten kunnen werken op een betrouwbaar en snel apparaat.