iPad Air aanbieding

Op zoek naar een iPad Air aanbieding? Goed nieuws! Wij hebben de beste iPad Air aanbiedingen van de bekendste webshops voor je op een rij gezet. De iPad Air is een krachtige lichtgewicht iPad. Bekijk hieronder de huidige Apple iPad Air aanbiedingen!

iPad Air

Van alle iPads die er op de markt zijn, is de iPad Air toch wel het neusje van de zalm. Het toestel heeft een 10,5 inch beeldscherm, Retina beeldscherm voor hoge kwaliteit beeld en een geweldige geluidskaart dat het beluisteren van muziek via de iPad tot een waar genot maakt. Het toestel is daarnaast zeer ligt, zeker in vergelijking met tablets van andere merken die een vergelijkbaar formaat hebben.  De iPad Air is zowel te gebruiken voor basis taken, zoals het lezen en versturen van e-mails of het lezen van een e-book als voor grotere taken. 

Het toestel heeft een krachtige processor en kan afhankelijk van je voorkeur worden uitgebreid met meer geheugen voor een grotere opslag en sneller verwerking. Meerdere programma’s op hetzelfde moment draaien is voor de iPad Air geen enkel probleem en van een vastlopend besturingssysteem zal je absoluut geen last hebben. Verder kan de iPad Air uitgerust worden met een simkaart toepassing waardoor je de iPad niet alleen kunt gebruiken in combinatie met een wifi netwerk, maar ook kunt voorzien van een simkaart waaraan een mobiel internetabonnement is gekoppeld. Modellen die deze optie niet hebben en dus alleen verbinding met het internet kunnen maken via wifi, zijn een stuk voordeliger.

iPad Air 1 en 2 aanbieding

Regelmatig is er een iPad Air 1 en een iPad Air 2, iPad aanbieding te vinden. Wat opvalt is dat webshops er vaak een product bij doen en zo extra korting geven. Denk bijvoorbeeld aan een iPad Air met toetsenbord waarop ze dan korting geven. Niet alleen in combinatie met andere spullen, maar ook het losse toestel is regelmatig in de aanbieding te vinden.

iPad Air kopen

Een iPad Air kopen? Dan moet je rekening houden met prijzen voor een standaard iPad Air rond de €200,- voor een eenvoudige uitvoering zonder simkaart en €450,- voor de iPad Air met simkaart mogelijkheid. Er zitten nogal verschillen tussen de diverse iPad Airs die worden aangeboden en meestal is dat afhankelijk van de hardware die met het toestel wordt meegeleverd. Des te sneller het toestel en groter het geheugen of de beschikbare opslagcapaciteit, des te hoger de prijs van het toestel zal uitvallen.

Wanneer je een iPad Air 1 of een iPad Air 2 wilt kopen, dan doe je er verstandig aan eerst op deze website te kijken omdat wij de actuele aanbiedingen verzamelen van de iPad Air. Wij plaatsen aanbiedingen van de bekendste webshops van Nederland en vaak heb je binnen 24 uur al je nieuwe iPad Air in huis. De garantie is ook erg prettig van deze webshops.