Energie aanbiedingen iPad

Op zoek naar een gratis iPad bij een energie abonnement? Dan zit je goed! Wij verzamelen alle actuele energie aanbiedingen waarbij je een iPad krijgt. Deze zetten we voor je op een rij zodat jij je nieuwe energiecontract kan afsluiten én een gratis iPad kan krijgen!

iPad cadeau bij energie

Op het eerste gezicht lijkt het aanschaffen van een nieuwe iPad weinig te maken te hebben met de keuze voor je energieaanbieder. En toch is er wel degelijk een connectie tussen beide! In de wereld van energieleveranciers heerst er namelijk een grote concurrentiestrijd. Elk jaar kiezen grote groepen mensen er namelijk voor hun oude energieleverancier te verruilen voor de diensten van een nieuwe, vaak iets voordeligere energieaanbieder. Energieleveranciers doen daarom hun uiterste best om ervoor te zorgen dat mensen die voornemens zijn over te stappen voor hun kiezen en niet voor de concurrent. Dat doen zij onder andere door bij het afsluiten van een nieuw energieabonnement een gratis iPad weg te geven. En dat is natuurlijk een zeer aantrekkelijke beloning die in het vooruitzicht wordt gesteld!

Een gratis iPad bij energie komt vaker voor dan je denkt, alleen ontgaat het veel mensen, omdat overstappen naar een nieuwe energieleverancier alleen gedurende een bepaalde periode tijdens het jaar mogelijk is. Wie van leverancier wil wisselen, heeft hier alleen tussen 12 november en 31 december de mogelijkheid voor. Het mag duidelijk zijn dat in deze periode de gratis iPads met energie je bijna om de oren vliegen. De beste tijd om een nieuwe en gratis iPad te scoren in combinatie met een nieuw abonnement bij een energieleverancier is dus gedurende de laatste twee maanden van het jaar.

iPad bij energiecontract

Mensen hebben verschillende redenen om overstappen van energieleverancier. De eerste is vaak, omdat zij bij een andere leverancier hetzelfde pakket kunnen aanschaffen, maar tegen een meer aantrekkelijk tarief. Een andere reden om over te stappen is de gratis iPad. Immers, wie het goed bekijkt, zal al snel opmerken dat prijzen voor energie tussen de verschillende leveranciers nu ook niet echt al te veel van elkaar afwijken. Sommige mensen zijn van mening dat het dus eigenlijk weinig uitmaakt voor welke energieleverancier men kiest. Maar een gratis iPad in de wacht slepen en jezelf daarmee de kosten van een iPad besparen (wat soms kan oplopen tot €400,- of €500,-) is natuurlijk wel een heel aantrekkelijke reden om van energieleverancier te wisselen. Houd dus de november en decembermaand goed in de de gaten, zodat ook jij gebruik kan maken van het aanbod een gratis iPad te ontvangen bij een nieuw energiecontract.