Gratis iPad

Wij hebben de beste aanbiedingen in combinatie met een iPad voor jou op een rij gezet. Wie het met een beperkt budget moet doen of gewoon niet al te veel geld wil uitgeven voor de aanschaf van een tablet, maar toch een iPad wilt hebben, kan eens overwegen op zoek te gaan naar mogelijkheden om een gratis iPad te ontvangen. Dat klinkt wellicht in eerste instantie vreemd, maar in de praktijk worden iPads regelmatig gratis weggegeven door bedrijven uit verschillende sectoren, maar voornamelijk de energie- en telecomsector. Vaak bieden zij nieuwe klanten een gratis iPad aan, in combinatie met bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuw product of het aangaan van een abonnement. Bekijk hier onder de actuele gratis iPad aanbiedingen!

Gratis iPad bij abonnement

Energieleveranciers zijn een mooi voorbeeld van bedrijven die regelmatig en soms zelfs standaard een gratis iPad weggeven wanneer men ervoor kiest van de oude naar de nieuwe energieleverancier over te stappen. En daar is een goede reden voor! Het is algemeen bekend dat iPads geliefde toestellen zijn onder het grotere publiek. Het is ook bekend dat jaarlijks tienduizenden mensen van leverancier wisselen om zo te besparen op de energienota. Er heerst dus in de wereld van energieaanbieders een enorme concurrentiestrijd. Door het aanbieden van een gratis iPad proberen veel leveranciers mensen net dat ene kleine zetje te geven dat nodig is om klanten over te halen een nieuw abonnement bij hun af te sluiten. 

iPad met abonnement

Ook in de telecomsector zien we hetzelfde verschijnsel. Aanbieders van bijvoorbeeld mobiele internet pakketten vechten elkaar bij wijze van spreken de tent uit om klanten die op zoek zijn naar een voordelig en betrouwbaar internet pakket. Ook hier geldt dat zij klanten door het aanbieden van een gratis iPad net wat meer willen bieden dan de concurrent. Daarnaast is het natuurlijk een prachtige combinatie: een internet pakket aanschaffen in combinatie met een gratis iPad. Mooier kan het bijna niet!

iPad cadeau

Je wilt graag een iPad als cadeau, goed nieuws, dat kan! Het is algemeen bekend dat je voor een toestel van Apple doorgaans meer betaalt dan voor toestellen die door andere aanbieders van elektronische apparaten op de markt worden gebracht. Het besturingssysteem van Apple, iOS is hiervoor de meest belangrijke factor. Toestellen die werken op iOS zijn minder vatbaar voor virussen, minder eenvoudig te hacken, zijn sneller en zien er ook nog eens subliem uit. Dat daar dan ook een wat hoger prijskaartje aan hangt, is dan ook geen verrassing. Ideaal dus wanneer je bij een abonnement een iPad cadeau kan krijgen.

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden om een gratis iPad in de wacht te slepen. Zo zijn er bedrijven die je een gratis iPad cadeau doen, wanneer je een bepaald product of abonnement hebt afgenomen. Andere bedrijven geven soms een gratis iPad weg wanneer u zich als nieuwe klant aanmeldt. Soms komt het ook nog eens voor dat je met een gratis spel kan meedoen om een iPad te winnen. Denk hierbij aan het oplossen van rebussen, deelnemen aan online kruiswoordpuzzels en zelfs het invullen van een online enquête kan u een gratis iPad opleveren.