Kinder iPad aanbieding

Op zoek naar een kinder iPad aanbieding? Dan zit je goed. Wij verzamelen alle iPad aanbiedingen. Elke iPad heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen voor kinderen. Wij hebben een lijstje gemaakt met welke iPads het beste geschikt zijn voor welke leeftijd. Bekijk hier de actuele kinder iPad aanbiedingen!

Beste iPad voor kleine kinderen: iPad Mini
Beste iPad voor kinderen die naar school gaan: iPad Air
Beste iPad voor tieners / volwassenen: iPad Pro
Beste voordelige iPad voor kinderen: Apple iPad (2019)
Kindertablet met Adroid: Kindertablet

iPad voor kinderen

Wie op zoek is naar een iPad voor kinderen, heeft de keuze uit de bekende iPad modellen. Elk model past weer bij een andere leeftijdsgroep. Bij een keuze voor een iPad voor kinderen geldt doorgaans dat des te meer er met de tablet gedaan kan worden en des te groter het beeldscherm van de tablet, des te hoger de prijs van het toestel zal uitvallen. Een kinder iPad is superhandig voor thuis, maar ook op steeds meer scholen is het dagelijks gebruik van een iPad inmiddels geen uitzondering mee. Uw kind kan de tablet dus voor spelletjes, internet, maar ook educatieve doeleinden gebruiken.

Bij de aankoop van een iPad voor kinderen heeft u als ouder de keuze tussen de standaard iPad, iPad mini, iPad Air en iPad Pro. Hierop kan je programma’s en apps installeren voor je kinderen. Waar je op moet letten bij een iPad voor kinderen is de beperkingen van een kind. Deze kan je zelf instellen via instellingen -> algemeen -> beperkingen. Hier kan je zelf aangeven welke functies en apps niet gebruikt mogen worden door je kinderen. Daarnaast kan je ook heel eenvoudig een leeftijdsbeperking instellen voor de Apple store. Hierdoor kunnen kinderen alleen nog maar apps downloaden die voor hun leeftijd gemaakt zijn. Je kan ook een leeftijd instellen voor films en websites blokkeren. Met deze onderdelen zorg je er al voor dat je kind veilig kan spelen met de iPad.

Kind iPad kopen

Bij het kopen van een iPad voor je kind is het belangrijk dat je nagaat of je kind de iPad alleen thuis of ook op school of andere locatie zal gaan gebruiken. In het laatste geval is het namelijk dan handig en verstandig om een iPad aan te schaffen waarbij het mogelijk is een simkaart te gebruiken. Je sluit dan speciaal voor de tablet een internetabonnement af en daardoor zal je kind, ongeacht waar hij of zij zich bevindt altijd toegang hebben tot het internet. Dit is vooral voor oudere kinderen prettig, want zij maken vaak gebruik van speciale leeromgevingen waarvoor toegang tot het internet onmisbaar is. 

iPad op school

Zoals gezegd gebruiken steeds meer scholen de iPad als leermiddel. Meestal is dit ter ondersteuning van lesmateriaal dat zich in de klas bevindt, bijvoorbeeld via een intern netwerk. Het kan ook voorkomen dat bepaalde leeromgevingen zich via een intranet of gewoon via het internet werken. Een iPad op school is ook voor de wat oudere kinderen waar de school geen iPads als ondersteunend leermiddel gebruikt een uitkomst. Zij kunnen de tablet tussen de lessen door gebruiken om spelletjes te spelen (indien toegestaan door de school) informatie op te zoeken of educatieve programma’s te gebruiken. Een iPad op school is voor uw kind dus op elke manier een voordeel!