iPad met toetsenbord

Toetsenborden voor de verschillende modellen iPads worden altijd apart meegeleverd en zijn, zoals bij sommige Android en Windows tablets het geval is, nooit onderdeel van de iPad zelf. Het toetsenbord is dus altijd een extra accessoire en dat geldt voor zowel de kleinere uitvoeringen van de iPad als de grotere versies. Wie overweegt een toetsenbord aan te schaffen voor gebruik in combinatie met een iPad doet er goed aan eerst verschillende soorten toetsenborden met elkaar te vergelijken. Toetsenborden voor de iPad verschillen namelijk nogal in uitvoering en in prijs! Prijzen voor een iPad toetsenbord lopen nogal uiteen. Voor een eenvoudig los toetsenbord met kabel betaal je vaak niet meer dan €15,- en voor een compact toetsenbord dat snel en eenvoudig is te combineren met de iPad betaal je tussen de €40,- en soms wel €100,- afhankelijk van de features van het toetsenbord. Bekijk de iPad aanbieding hier.

iPad keyboard

Wil je een nieuwe iPad aanschaffen en weet je al dat je een keyboard hiervoor nodig hebt, dan bestellen mensen hem vaak direct mee met de iPad. Een iPad keyboard kan je meebestellen bij elke aanbieder, aangezien het een standaard accessoire is. Waar je echter wel rekening mee moet houden, is dat niet alle aanbieders het gehele beschikbare assortiment iPad keyboards beschikbaar hebben. In onze overzicht hier boven vind je de beste iPad keyboard aanbiedingen, ook kan je bij deze webshops er een iPad bij bestellen mocht je dat willen. Er bestaan verschillende varianten keyboards voor de iPad, waarbij de wijze waarop het toetsenbord wordt gekoppeld een belangrijk element is. 

Sommige keyboards fungeren gelijk als ondersteuning voor de iPad en kunt u bijvoorbeeld diagonaal instellen. Deze worden door middel van een kliksysteem in combinatie met magnetische strips aan de iPad gekoppeld. Andere keyboards zijn vergelijkbaar met de losse keyboards die gebruikt worden voor laptops. Deze dienen via een kabel aan de iPad te worden gekoppeld en zijn eigenlijk vooral geschikt om op de werkplek of een grotere tafel te gebruiken.