iPad vergelijken

Op zoek naar een nieuwe iPad, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hier kan je de prijzen van iPads vergelijken. Wanneer je voor een Apple iPad kiest, dan kies je voor een stukje extra veiligheid en stabiliteit. Bij de aanschaf van de iPad, zoals tablets van Apple genoemd worden, heeft men vervolgens keuze uit tientallen toestellen die elk weer eigen specificaties hebben. Door iPads goed met elkaar te vergelijken zorg je er niet alleen voor dat je nooit teveel uitgeeft voor je nieuwe iPad, maar dat het toestel ook echt voldoet aan jouw specifieke wensen. 

Waar let je vooral op?

Een van de belangrijkste vraagstukken bij de aanschaf van een tablet is hoe je het toestel wilt gaan gebruiken. Ben je van plan om de iPad alleen voor lichte basistaken te gebruiken, dan volstaat vaak een toestel met een klein geheugen en niet altijd veel ruimte. Je kunt met een lichte iPad uiteraard gewoon internetten, video’s en films bekijken of e-mails ontvangen en versturen. Zwaardere taken, zoals videobewerkingen worden dan weer wat lastiger. Een ander essentieel element bij het zoeken naar een goede en betaalbare iPad is de vraag of je de tablet alleen wilt gebruiken via het wifi netwerk of dat je het toestel wilt voorzien van een simkaart. Door een simkaart in combinatie met je iPad te gebruiken, heb je overal en altijd toegang tot het internet en ben je niet afhankelijk van de beschikbaarheid van een wifi netwerk. Toestellen van Apple waarbij de mogelijkheid aanwezig is om een simkaart te gebruiken, zijn gemiddeld €150,- duurder dan iPads waarbij deze mogelijkheid niet is ingebouwd. 

iPad prijzen vergelijken

Bij het vergelijken van prijzen doe je er verstandig aan niet alleen de verschillende modellen te bekijken om na te gaan welke iPad het best aansluit op je wensen, maar ook waar je het beste de ipad kunt kopen. Ondanks dat men in de verschillende fysieke en online webwinkels doorgaans dezelfde prijzen zal tegenkomen, wil het nog wel eens voorkomen dat een webshop of winkel een iPad in de aanbieding heeft gezet. Meer dan eens heb je daarbij de mogelijkheid tot wel €100,- te besparen op de aanschaf van je nieuwe iPad. 

Wil je op een snelle en overzichtelijke manier de Apple iPad vergelijken, kijk dan op deze website voor een goed overzicht. Je vind hier alle beschikbare versies van de iPad. Vergelijk je wensen en vervolgens de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar.