Kindertablet 10 inch aanbieding

Op zoek naar een 10 inch kindertablet aanbieding? Van alle bekende webshops hebben we de beste 10 inch kindertablet aanbiedingen verzameld. De 10 inch tablets zijn erg populair en er zijn regelmatig goede aanbiedingen voor beschikbaar. Bekijk ze hieronder!

Kindertablet 10 inch

Steeds meer mensen kopen speciaal voor de kinderen binnen het gezin een tweede of soms zelfs een derde tablet. Kindertablets zijn speciaal ontwikkeld voor met name eenvoudige bediening en een veiligere internetomgeving. Als ouder heb je niet alleen een beter toezicht op wat je kinderen online uitspoken, je kunt er ook voor zorgen dat kinderen bepaalde toepassingen of programma’s op de tablet niet kunnen gebruiken. Bij de keuze voor een tablet speciaal voor kinderen zijn er verschillende opties. Voor jonge kinderen is een tablet met een kleiner scherm prettiger, maar zodra ze wat ouder zijn, dan is een tablet met een groter scherm, bijvoorbeeld een 10 inch tablet meer aan te bevelen.

Een van de meest bekende en door ouders gewaardeerde kindertablet met een 10 inch beeldscherm is de Kurio Tab XL. Deze tablets zijn met verschillende schermafmetingen te verkrijgen en zijn uitgerust met verschillende functionaliteiten die zowel voor ouders als voor kinderen het werken met de tablet een stuk aangenamer en veiliger maken. De werkomgeving van de tablet is een stuk kindvriendelijker dan gebruikelijk is op een gewone tablet. De knopen zijn wat groter en vrijwel allemaal voorzien van een meer speelser icoontje, waarmee de functie sneller door uw kind te begrijpen en te vinden is.  Direct na installatie van de tablet kunt u als ouder precies bepalen wat uw kind wel en niet kan doen met de tablet. Wilt u bijvoorbeeld dat er geen toegang tot het internet of bepaalde pagina’s op het internet mogelijk is, dan kunt u dit eenvoudig instellen.

Kindertablet 10 inch kopen

Een 10 inch kindertablet kopen hoeft niet duur te zijn. Er zijn al kindertablets met een 10 inch scherm vanaf €150,- en de duurdere tablets bevatten vaak wat extra krachtige opties waarvan wij ons afvragen of deze daadwerkelijk noodzakelijk zijn. De enige reden om een meer krachtige tablet aan te schaffen , is wanneer u eigen programma’s heeft, bijvoorbeeld onderwijskundige apps, games of andere software die u wilt installeren. Voordat u de kindertablet aanschaft, kunt u overwegen een kindertablet met simkaart aan te schaffen. Hiermee kunt u de tabelt namelijk ook buitenshuis gebruiken en dat kan handig zijn, bijvoorbeeld wanneer u een dagje uit gaat met de kinderen of tijdens uw vakantie. Uw kind is dan niet afhankelijk van een wifi verbinding en kan (desgewenst) overal toegang hebben tot het internet.