Kindertablet Kurio aanbieding

Alle Kurio kindertablet aanbiedingen van de bekende webshops op een rij. Kurio maakt de meest kindvriendelijke en veiligste tablets voor kinderen. Zo weet je zeker dat jouw kind straks veilig op een tablet kan spelen. Bekijk hier de Kurio kindertablet aanbiedingen!

Kurio tablet

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de eigen laptop niet langer meer door de kinderen in het huis te laten gebruiken, maar een aparte tablet aan te schaffen voor de kids. Verstandig, want wanneer het aankomt op het gebruik van mobiele apparaten is ruzie in huis soms onvermijdelijk, wanneer er een toestel met meerdere personen moet worden gedeeld. Wie een speciale tablet voor jonge kinderen wil aanschaffen, zoekt dan het liefst naar een tablet die helemaal gericht is op het veilig gebruik van een tablet door kleine of jonge mensen. De kindertablet van Kurio is zo’n tablet!

Telekids tablet

Je hebt misschien wel is gehoord van de Kurio Telekids tablet. Deze kindertablet is gemaakt voor kinderen v.a. 3 jaar. De hele layout van de tablet is speciaal gemaakt voor kinderen. Wat het leuke is, is dat er heel veel RTL Telekids content op staat, waardoor kinderen zich uren kunnen vermaken én in een veilige omgeving zitten op de tablet. Zo kunnen ze zich enorm vermaken en leren ze ook nog eens veel. Met een super handige tijdslimiet kan je dit ook instellen voor je kinderen. Tegenwoordig is de Telekids tablet niet meer beschikbaar, maar alle Kurio tablets zijn net zoals de Telekids editie, speciaal gemaakt voor kinderen. Veilig voor kinderen, spatwaterdicht, en hij kan tegen een stootje.

Kurio tablet kopen

Kurio kindertablets kun je aanschaffen in de betere webwinkel of fysieke winkels en prijzen voor deze zeer kindvriendelijke tablet liggen tussen de €80,- en €150,- al naar gelang de specificaties van het toestel en (vooral) de gewenste schermafmeting. Kurio tablets zijn immens populair en worden regelmatig door zowel fysieke als online winkels gebruikt om mee te promoten. Immers, vaak bestellen mensen een kindertablet als extra aankoop bij de aanschaf van een nieuwe tablet. Ben je dus van plan om een nieuwe tablet aan te schaffen en wil je gelijk een tablet voor de kinderen kopen, dan doe je er verstandig aan op zoek te gaan naar een winkel die hierin een kindertablet aanbieding heeft. Je bespaart jezelf dan niet alleen op de kosten voor aanschaf van een tweede tablet, maar doet ook gelijk de kids een groot plezier! Kurio tablets, ook wel bekend onder de naam ‘roze tablet’
hebben een geheel eigen beheeromgeving die niet te vergelijken is met die van een gewone tablet. Knoppen en iconen zijn groter en zien er ook wat speelser uit. De tablet kan ingesteld worden om bepaalde functies uit te sluiten van gebruik en het toestel wordt geleverd met een sterke hoes die voorkomt dat het apparaat schade oploopt wanneer zoonlief hem per abuis op de grond laat vallen.