Lenovo tablet

Een strak design, degelijke kwaliteit en een voordelige prijs. Dat is waar Lenovo graag om bekend wil staan. Lenovo tablets werken op het Androids besturingssysteem en op dat Windows. Beide systemen zijn bij de meeste mensen bekend en daardoor gemakkelijk te bedienen. Opmerkelijk is dat zelfs de voordelige Lenovo tablets standaard voorzien zijn van Bluetooth, USB-aansluitingen en een WIFI netwerkkaart. De verschillende prijzen die voor een Lenovo tablet betaald moeten worden, zijn vooral afhankelijk van de schermafmeting, de processor en de gewenste beschikbare ruimte. Tablets zijn beschikbaar in 7, 8 en 10 inch, waarbij de tablets van 7 en 8 inch vooral voor recreatieve doeleinden geschikt zijn en de 10 inch voor mensen die de tablet niet alleen willen gebruiken om films te bekijken of boeken te lezen, maar ook zakelijk willen kunnen gebruiken.

Goedkope Lenovo tablet

Wie op zoek is naar een goedkope Lenovo tablet, doet er verstandig aan om eerst eens te kijken op websites zoals marktplaats. Door de snel  verbeterende technologie doen steeds meer mensen hun ‘oude’ tablet voordelig van de hand. Soms verkopen zij hun tablet al na een aantal weken, simpelweg, omdat er een nieuwe versie van een tablet is uitgebracht en ze deze koste wat kost willen hebben. De kans dat je een miskoop doet bij de aanschaf van een goedkope Lenovo tablet is daardoor zeer klein. Je koopt immers een tablet die zo goed als nieuw is!

Kies je ervoor om een goedkope Lenovo tablet niet tweedehands maar nieuw aan te schaffen, dan is het een kwestie van goed de verschillende modellen en tarieven bij verschillende aanbieders te vergelijken. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de verschillende vergelijkingswebsites voor tablet aanbieding.

Lenovo tablet kopen

In Europa is Lenovo nog niet zo heel lang een naam om rekening mee te houden, maar dat is in bijvoorbeeld China, waar Lenovo is gevestigd, wel anders. Lenovo bestaat al sinds 1984 en het eerste grote succes van Lenovo bestond uit het ontwikkelen van een circuitbord dat Chinese letters kon lezen. In de jaren erna hield het bedrijf, gesteund door de Chinese overheid, zich bezig met de meest uiteenlopende technologische ontwikkelingen, waaronder het produceren van laptops, tablets en smartphones.

Wanneer je een Lenovo tablet wilt kopen, is het belangrijk eerst na te gaan welk besturingssysteem je voorkeur heeft. Lenovo tablets kunnen namelijk zowel met Windows als met Android geleverd worden. Hierbij moet opgemerkt wordt dat de Windows versies vaak net wat steviger geprijsd zijn dan de toestellen die draaien op Androids.  Op een Lenovo tablet met het Windows besturingssysteem kunnen vaak ook programma’s worden geïnstalleerd die men regelmatig op de desktop of laptop gebruikt. Daar staat tegenover dat het aantal beschikbare apps in de Windows store aanzienlijk minder ruim is dan het aanbod aan apps in de Google Play Store. Ben je van plan de tablet meer voor zakelijk gebruik aan te schaffen, dan is een 10 inch Lenovo tablet met het Windows besturingssysteem een verstandige keuze. Heb je echter voldoende aan een lichtgewicht tablet voor het bekijken van films en het lezen van boeken, dan  is een kleiner scherm tablet die draait op Androids wellicht een betere keuze.