Wacom tekentablet aanbieding

Ben je op zoek naar een degelijke tekentablet waarvoor je geen honderden euro’s hoeft te betalen, overweeg dan eens een tekentablet uit de Wacom collectie. In het overzicht hieronder hebben we de beste Wacom tekentablet aanbiedingen verzameld.

Dit zijn de Wacom tekentablet aanbiedingen van dit moment​

Wacom tablet

Wacom is een van de meest voorname producenten van grafische tablets. Het van oorsprong Japanse bedrijf heeft wereldwijd een geschat marktaandeel van 85% en is vertegenwoordigd in meer dan 180 landen ter wereld. Kenmerkend voor de tablets van Wacom is dat de bij elke tekentablet geleverde stylus draad- en batterijloos is. Elke stylus werkt op basis van een elektromagnetisme en dat maakt het werken met de tablets een stuk eenvoudiger. Wacom tekentablets zijn beschikbaar in verschillende prijsklasse en hierbij bepalen met name de mogelijkheden van elk toestel de hoogte van de prijs. 

Naast de kenmerken van de stylus van de Wacom tekentablets, hebben de tablets zelf ook een aantal zeer handige functies. Zo kan men bijvoorbeeld een aantal voorgedefinieerde stijlen instellen die met een handig keuzemenu snel te activeren zijn. Hierdoor ben je in staat om steeds opnieuw snel en gemakkelijk dezelfde brush of schrijfstijl te selecteren. Het schrijfgebied van de tekentablet kan per tablet verschillen, maar bij alle Wacom tekentablets is deze niet gevoelig voor aanraking met de vingers. Vrijwel elke Wacom tekentablet beschikt over een Micr-USD en enkele apparaten hebben daarnaast ook de mogelijkheid om via Bluetooth verbinding te maken met externe toestellen, zoals een smartphone of laptop.

Wacom Nederland

In Nederland is het Wacom merk breed vertegenwoordigd, maar het bedrijf heeft zelf geen fysieke winkels in ons land. Vrijwel elke goede computerwinkel heeft echter het populaire merk opgenomen in haar assortiment en ook online zijn alle modellen Wacom tekentablets verkrijgbaar. Wacom tekentablets zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen, afhankelijk van de functies en specificaties. Voor iets minder dan 100 euro heeft u al een eenvoudige tekentablet. Wilt u beschikken  over een tekentablet met uitgebreide mogelijkheden, dan betaalt u gemiddeld rond de €500,- en voor een professionele tekentablet waarmee men werkelijk beschikt over de meest uiteenlopende functionaliteiten, betaalt men tussen de €2500,- en €3500,-. 

Wacom tablet kopen

Met de aankoop van een Wacom tekentablet kiest u voor degelijkheid en duurzaamheid. Ongeacht of u nu een eenvoudige tekentablet of een meer professionelere versie aanschaft: alle toestellen zijn voorzien van een door elektromagneten opgeladen stylus, wat het gebruikersgemak aanzienlijk vergroot. Bij het vergelijken van de verschillende modellen en prijzen, dient u er goed op te letten dat de tablet voldoet aan uw specifieke eisen. Vraag uzelf hierbij vooral af welke programma’s u vooral wilt gebruiken en over welke capaciteit de tekentablet voor deze programma’s moet beschikken.