Wacom Bamboo tekentablet aanbieding

Op zoek naar een Wacom Bamboo tekentablet? Wij hebben de beste Wacom Bamboo aanbiedingen voor jou in een handig overzicht geplaatst. Vind nu voordelig een nieuwe Wacom Bamboo tekentablet.

Dit zijn de Wacom Bamboo tekentablet aanbiedingen van dit moment​

Wacom Bamboo

Wie op zoek gaat naar een goede en voordelige tekentablet voor dagelijks gebruik, heeft keuze uit verschillende merken en prijsklassen. Een van de meest bekende merken tekentablets op de markt, zijn zonder enige twijfel de tekentablets van het merk Wacom. Wacom tekentablets zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, modellen en prijsklassen. Kenmerkend voor alle toestellen van Wacom is dat de stylus niet werkt op basis van een snoer, accu of batterij, maar door elektromagneten wordt opgeladen. Dat geldt ook voor de voordeligere modellen, zoals de Wacom Bamboo. Een lichtgewicht tekentablet voor de meest eenvoudige taken en bewerkingen.

Tekenen en schrijven op een tablet, maar het gevoel hebben dat je gewoon op een stuk papier schrijft of tekent. Dat is wat zo kenmerkend is aan de Wacom Bamboo. Een compacte tekentablet met een sublieme stylus die aanvoelt als een gewone pen, maar waarmee men door een verschil aan druk die op de pan wordt gegeven, dikkere of juist dunnere lijnen kan zetten. Ideaal als notitieboekje, maar het toestel kan natuurlijk voor veel meer doeleinden worden gebruikt! En het allermooiste van de Wacom Bamboo tekentablet, is wellicht het zeer voordelige prijskaartje dat aan de tablet hangt. 

Notities maken of tekeningen uitwerken is op de Wacom Bamboo geen enkel probleem. Het toestel wordt geleverd met een stylus die over 1024 drukpunten beschikt en dus geschikt voor zelfs de meest gedetailleerde tekeningen. Opslaan van tekeningen of notities kan in verschillende formats en via de bluetooth functie kun je de opgeslagen bestanden eenvoudig versturen naar je laptop of smartphone. Het formaat van de Wacom Bamboo is vergelijkbaar met het A5 papierformaat en het is dus vooral een zeer handige en compacte Wacom tekentablet om mee te nemen.

Wacom Bamboo kopen

De Wacom Bamboo tekentablet is een vernuftig toestel dat uitermate geschikt is voor kleine dagelijkse taken, zoals het maken van notities en schetsen.  Het is tevens een zeer voordelige tekentablet en de tablet komt met een garantie van 2 jaar. De Wacom tekentablet kopen kan eenvoudig online en wanneer je de tablet vandaag bestelt, heb je hem morgen al in huis!