Wacom Cintiq tekentablet aanbieding

Degelijke Wacom Cintiq tekentablets die geschikt zijn voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. In onderstaand overzicht vind je de meest voordelige Wacon Cintiq tekentablets.

Dit zijn de Wacom Cintiq tekentablet aanbiedingen van dit moment​

Wacom Cintiq

Ben je op zoek naar een professionele tekentablet waar je met minuscule precieze je schetsen en tekeningen direct op het scherm kunt uitwerken, dan moeten de tekentablets uit de Wacom Cintiq serie absoluut bovenaan je verlanglijstje moeten staan! Wacom Cintiq tekentablet zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en prijsklassen. De Cintiq tekentablets onderscheiden zich van andere tablets doordat het werkgebied is verwerkt in het scherm. Je tekent of schrijft dus direct op het scherm en ziet ook direct resultaten. 

Tekentablets uit de Wacom Cintiq serie zijn speciaal ontwikkeld voor professionals die hoge eisen stellen aan de tools die ze gebruiken. De combinatie van scherm en werkgebied maakt het een apparaat dat makkelijk te bedienen is. Men heeft immers geen apart scherm en de tablet hoeft ook niet te worden aangesloten op een computer of laptop om de resultaten te bekijken, aangezien men direct kan zien wat er wordt getekend, geschreven of geschetst. De bijgeleverde pen is uiterst gevoelig, wat bijdraagt aan de hoogwaardige kwaliteit van uw werk. De pen heeft geen oplader of batterij nodig. De pen laadt zich automatisch via het elektromagnetisch veld van de Wacom tekentablet op zodra de pen het scherm aanraakt. De Wacom Cintiq is beschikbaar vanaf 13 inch en kan geleverd worden met en zonder touchscreen. Verder werkt het toestel feilloos samen met grote en zware programma’s als Adobe en Photoshop.

Wacom Cintiq kopen

De voordelige uitvoeringen van de Wacom Cintiq beschikken niet over een touchscreen en worden geleverd met een 3 in 1 kabel en USB. Prijzen liggen tussen de €500,- en €800,- afhankelijk van de grootte van het scherm. Duurdere modellen beiden meer gemak, een beeldscherm met Full HD resolutie, tot wel 8192 drukniveaus en werken uiteraard feilloos samen met de meest bekende en zware programma’s.