Wacom Intuos tekentablet aanbieding

Wil jij een Wacom Intuos kopen? Met de Wacom Intuos werk je met veel precisie, vergelijkbaar met tekenen op papier. Een tekentablet met een hoge LPI (lines per inch). Bekijk de actuele Wacom Intuos aanbiedingen van het moment in dit handige overzicht hieronder.

Dit zijn de Wacom Intuos tekentablet aanbiedingen van dit moment​

Wacom Intuos

Ben je op zoek naar een tekentablet waar een zeer aantrekkelijk prijskaartje aan hangt, zonder dat je hoeft in te leveren op de kwaliteit van het toestel, dan zijn de Wacom tekentablets uit de Intuos serie voor jou gemaakt! De Intuos serie is speciaal ontwikkeld voor de startende professional die met uiterste precies te werk wil gaan. Hieronder hebben we de meest voordelige Wacom Intuos aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. 

Met een Wacom Intuos tekentablet schrijf, teken of schets je met een elektromagnetisch opgeladen pen op een tekentablet, maar voelt het alsof je gewoon op papier werkt. Het verschil is nauwelijks te merken en de resultaten mogen er zijn. De bijgeleverde tekenpen heeft maar liefst 8192 drukniveaus wat garant staat voor accurate weergave van je schetsen en tekeningen. Door de druk op de pen te verhogen of verlagen, bepaal je de dikte van de lijnen en met de voorgedefinieerde toetsen kun je snel de juiste brushes tevoorschijn toveren.

Wacom Intuos kopen

Wie een Wacom Intuos tekentablet wil kopen, maakt natuurlijk een aantal overwegingen. De prijs is hierbij niet geheel onbelangrijk en deze wordt vooral bepaald door de vraag of de tekentablet over een touchscreen beschikt of niet. Toestellen met een touchscreen werken natuurlijk stukken prettiger, maar zijn ook wat prijziger. Daarnaast is het belangrijk om jezelf af te vragen waar je het toestel voornamelijk zult gebruiken. Ben je veel onderweg, dan is een draadloze tekentablet wellicht handiger dan een tablet met snoer.