Wacom One tekentablet aanbieding

Op zoek naar een degelijke en betaalbare tekentablet, dan is de Wacom One absoluut een tablet om te overwegen. Je kan schetsen, tekenen en schilderen op deze tekentablet met de meegeleverde pen. Hieronder een overzicht van alle Wacom aanbiedingen.

Dit zijn de Wacom One tekentablet aanbiedingen van dit moment​

Wacom One

De Wacom One tekentablet is zonder meer een van de meest veelzijdige tekentablets die deze innovatieve ontwikkelaar op de markt heeft gebracht. Geschikt voor zowel mensen die hun eerste digitale schets willen maken als de doorgewinterde professional. Met een 13 inch scherm is de Wacom One een zeer gebruiksvriendelijk toestel dat eenvoudig meegenomen kan worden. Het toestel wordt geleverd met verschillende software en is, net als alle Wacom tekentablets, natuurlijk voorzien van een tekenpen die zich automatisch en elektromagnetisch oplaadt. 

Tekenen en schrijven zoals je dat ook op papier doet, met een extreem gevoelige pen die zichzelf automatisch oplaadt. Het 13 inch scherm biedt een werkruimte dat vergelijkbaar is met een A4’tje en biedt je dus alle ruimte om je creativiteit tot leven te laten komen. Terwijl je werkt kun je gelijk het resultaat zien en desgewenst direct opslaan in verschillende formats. Het toestel is natuurlijk compatibel met zowel Windows als iOS en wordt geleverd met kabels, adapter en een handige startersset. Het meest bijzondere van de Wacom One is natuurlijk het gecombineerde scherm en tekenblad. Je tekent, schetst of schrijft direct op je scherm en ziet dus meteen het resultaat avn je inspanning. Corrigeren wordt hiermee een stuk gemakkelijker en dat maakt dat de Wacom One een zeer prettig toestel is om vooral efficiënt op te werken.

Wacom One kopen

De Wacom One is typisch een tablet waarbij je jezelf na aanschaf afvraagt: “Hoe heb ik het zo lang zonder kunnen doen!”. Ondanks dat er aan de Wacom One een meer dan aantrekkelijk prijskaartje hangt, haal je met deze Wacom tekentablet een absolute zwaargewicht in huis. Het gecombineerde scherm is een verademing, net als de vele optie om zelf snelkoppelingen te creëren. Wie het beste uit zijn of haar creatieve proces wilt halen, zal na de aanschaf van de Wacom One absoluut geen spijt krijgen. Bestel je de tablet online, dan wordt hij de volgende dag al afgeleverd met de Wacom One X-Shape kabel, de Wacom One Pen, 3 vervangende penpunten, een AC-adapter van 10W, een AC-kabel en een handige en zeer uitgebreide snelstartersgids.