XP-Pen tekentablet aanbieding

Op zoek naar een XP-Pen tekentablet? Wij hebben de beste aanbiedingen voor jou verzameld. Alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan. Geschikt voor schetsen, schilderen en tekenen. Laat je creativiteit de vrije loop met de XP-Pen.

Dit zijn de XP-Pen tekentablet aanbiedingen van dit moment​

XP-Pen Nederland

Tekenen, schetsen, schrijven of schilderen alsof je bezig bent op echt papier of canvas. Laat je creativiteit de vrije loop en de XP-pen tekentablet zet het moeiteloos om in een digitale weergave die opgeslagen kan worden in verschillende formats. De XP-Pen tekentablet is het lichtgewicht onder de tekentablets en geschikt om zowel thuis te gebruiken als onderweg. Even een korte notitie maken? Ook daarvoor is deze tekentablet uitermate geschikt, want met een formaat van 216 x 311 mm past het gemakkelijk in je koffer of rugzak. 

XP-Pen is een van oorsprong Japans bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van hoogwaardige digitale grafische producten. Het bedrijf is opgericht in 2008 en sindsdien heeft het merk zich langzaamaan enorm populair gemaakt onder vooral hobbyisten en kleine ontwerpers. Toestellen van XP-Pen kenmerken zich vooral door de aantrekkelijke prijzen in combinatie met de enorme functionaliteiten van onder andere hun tekentablets. Het assortiment tekentablets is in vergelijking met andere merken tekentablets niet zo waanzinnig uitgebreid, maar de toestellen die ze ontwikkelend, voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Zo wordt zelfs bij de meest voordelige toestellen de stylus automatisch opgeladen tijdens gebruik, beschikken de nieuwste modellen over de inmiddels gestandaardiseerde 8292 drukpunten en zijn het letterlijk lichtgewicht toestellen die makkelijk mee te nemen zijn.

XP-Pen tablet kopen

Wie een XP-Pen tekentablet koopt, kiest doorgaans voor een betaalbaar doch professioneel toestel waarop de meest voorkomende handelingen feilloos kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard is het gebruik van de XP-Pen in combinatie met een Mac of Windows computer of laptop geen enkel probleem en ook kunnen een groot aantal bekende teken- en softwareprogramma’s, zoals Photoshop of Adobe Sketch op de XP-Pen worden gebruikt. Kortom: de XP-Pen is een volwaardige tekentablet waar een zeer aantrekkelijk prijskaartje aan hangt!